Auping Vivo Matras

De koninklijke Auping bestaat al sinds 1888 en verkoopt matrassen in het hogere prijssegment. Je kan de Auping matrassen online kopen of aanschaffen in een van de vele verkooppunten in Nederland. Het VIVO matras is het beste matras van Auping en bestaat in vele verschillende uitvoeringen: van soft tot extra firm, met latex of met traagschuim, met een Breeze of een Naturel tijk. Het prijsniveau van de Auping matrassen ligt ver boven het gemiddelde, maar het Auping matras wordt wel gratis bezorgd. En het is natuurlijk niet voor niets het beste matras dat ze hebben!

Welke Auping matrassen zijn er?

Auping heeft in totaal vijf matrassen in het assortiment in verschillende uitvoeringen. De matrassen vergelijken is niet zomaar gedaan, omdat de matrassen ook in hardheid kunnen verschillen. Zo ook het Auping matras Vivo. Dit is het absolute topmodel van Auping. Met een dikte van 24 cm en dankzij de 5 zones biedt het matras extra comfort. Deze zones zijn zo opgezet dat ze voor ieder lichaamsdeel comfort bieden. De zones zijn onderverdeeld in: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Het Auping matras is laag voor laag opgebouwd uit pocketveren, dit zorgt voor de juiste ondersteuning en daarnaast hoef je het matras niet om de zoveel tijd te draaien. Het Auping matras heeft daarnaast een comfort laag van latex, naast comfort biedt dit ventilatie en zorgt het ervoor dat het matras lekker zacht ligt. De matrashoes die het matras heeft kan gekozen worden bij aankoop, de Breeze tijk is op 60 graden wasbaar, de Nature tijk niet. Naast matrassen heeft Auping ook beddengoed, bedbodems en accessoires in het assortiment. Net als de matrassen hebben deze producten de Auping kwaliteit.

Wat is het beste Auping matras?

Auping heeft in 1988 de onderscheiding “koninklijk” gekregen. De Auping matrassen hebben een naam van uitstekende kwaliteit. De Vivo is het beste matras uit het Auping assortiment. Het Vivo matras was in mei 2013 “Beste uit de Test” van de Consumentenbond. Daarna heeft Auping het Vivo matras vernieuwd, waarna het matras het predicaat verloor. Desondanks is de Vivo nog steeds Aupings beste matras in haar assortiment. Echter is het Auping matras een duur matras, en is het hierdoor voor veel mensen geen optie.

Hoe lang is de garantie op het Auping matras?

Het Auping matras kan je binnen 30 dagen retourneren. Je mag het matras echter niet proefslapen: het matras moet in de originele staat, onbeschadigd en onbeslapen zijn. Auping biedt op haar Vivo matrassen wel 5 jaar garantie, al is dit veel korter dan vele andere matrassenmerken, die vaak 10 jaar garantie bieden. De Auping matrassen kun je bij de betere beddenwinkels kopen.

Conclusie van het Auping matras kopen

Auping is een merk met status en daar betaal je ook voor. De prijs is een minpunt: een Auping matras kopen betekent aanzienlijk meer betalen dan voor kwalitatief soortgelijke matrassen. Het Auping Vivo matras is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, van zacht tot extra hard en ook verkrijgbaar in langere lengtematen. De  5 jaar garantie is daarnaast aanzienlijk lager dan de 10 jaar garantie van vele andere matrassenmerken.

 

Naar website