Emma Matras Review

Emma is in 2015 in Frankfurt opgericht om het kopen van een matras zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Het Emma matras wordt in 14 Europese landen verkocht. In 6 van deze landen is het Emma matras door onafhankelijke organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. In Nederland is het Emma matras door de Consumentenbond al meerdere keren als beste matras uit de test gekomen. Emma wil het haar klanten makkelijk maken om lekkerder te slapen. Daarom biedt Emma één soort matras aan, met de allerhoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Het allerbelangrijkste: Emma wil dat je ruim de tijd hebt om het matras uitgebreid te kunnen proberen. Niet snel in de winkel, maar gewoon thuis kan het matras getest worden. Daarom kan een matras online gekocht worden bij Emma, met 100 nachten thuis proefslapen. Bevalt het matras niet, dan mogen de klanten kosteloos hun matras retourneren.

Naar website

Producten: naast het beste matras nog andere producten

Het Emma matras is een schuimmatras van 25 cm hoog, dat zich aan je lichaam aanpast. Het gemiddelde matras is zo’n 20 cm dik, maar hoe hoger, hoe comfortabeler natuurlijk! Het bestaat uit 3 lagen: ondersteunend HRX schuim, malvormend traagschuim en tot slot een drukverlagende Airgocell®laag. Emma biedt naast het Emma matras ook een boxspring bed en verschillende andere accessoires, zoals dekbed, de Emma Matrasbeschermer, kussens en topper aan. Alle producten mogen 100 dagen getest worden. Als klanten niet tevreden zijn, hebben ze de mogelijkheid om de producten binnen 100 dagen kosteloos te kunnen retourneren. De matrassen en overige producten staan overzichtelijk op de website.

Best geteste matras door de Consumentenbond

Het Emma matras is een schuimmatras en past zich aan je lichaam aan. Het Emma matras is al meerdere keren door de Consumentenbond als beste matras beoordeeld in zijn matrassen test. Emma scoort bijvoorbeeld erg hoog op stevigheidveerkracht en levensduur. Dankzij deze test hebben zij op dit moment het beste matras in de matrassenbranche. Deze hoge kwaliteit hebben ze weten te behalen, ondanks de zeer scherpe prijs. Daarnaast wordt het matras in Duitsland gemaakt, wat aangeeft dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Emma matras proefslapen en gratis bezorging

Emma biedt de optie om 100 dagen proef te slapen; bevalt het matras niet, dan kan mogen klanten het product gratis terugsturen. Klanten die het Emma matras toch liever eerst in een winkel willen proberen, kunnen terecht bij de winkels van Beter Bed. Op de matrassen zit een garantie van 10 jaar. Tevens heeft Emma ook over het milieu nagedacht: matrassen die toch retour worden gestuurd worden of gerecycled of gereinigd en aan goede doelen gegeven.

Het Emma matras wordt vacuüm gezogen en in praktische verpakking afgeleverd, zodat het matras elke trap op kan. Omdat het Emmma Matras gelijk vanuit de frabriek geleverd wordt, kan het matras na het uitpakken een beetje nieuw ruiken. Deze geur stinkt niet en is niet giftig. Het matras is dus gelijk in gebruik te nemen. Het matras is op elke ondergrond te gebruiken, dus een normale lattenbodem, een boxspring of een verstelbare bodem is geen probleem. Emma zelf raadt niet aan om het matras op de grond te leggen.

Het Emma matras is geschikt voor mensen met een gewicht tot 135 kilo.

Bij vragen is Emma’s klantenservice van 08:00 tot 22:00 te bereiken via telefoon, mail en chat.

Emma Matras korting!

Om te vieren dat het Emma matras het best geteste matras is, geven ze nu tijdelijk 25% korting. Deze deal geldt alleen voor de lezers van top5matrassen.nl.

Gebruik dus snel de kortingscode:

Bestematras25

Voeg al je items in het winkelwagentje en voer daar gelijk de kortingscode in!

Is het een goede keuze om het Emma matras te kopen: conclusie.

Door de combinatie van hoge kwaliteit (bevestigd door de Consumentenbond, beste matras test) en grote klantvriendelijkheid is een Emma matras kopen veilig. Er zijn veel mensen met rugklachten en andere lichamelijke aandoeningen die voor het Emma matras kiezen en Emma wordt door hen als erg comfortabel ervaren. Een klein minpunt is dat het matras maar één hardheid heeft. Deze hardheid wordt over het algemeen als medium ervaren.

Naar website

Over Griet

Griet merkte tijdens haar studententijd dat een goed matras zeer belangrijk was. Jarenlang sliep ze op het verkeerde matras en heeft daardoor lang rugklachten gehad. Nu ze heerlijk kan slapen, wilt ze ook andere mensen helpen door haar kennis te delen.

9.8 Uitstekend

Uitstekend