HEMA Matras

HEMA heeft winkelketens in Nederland, Belgi√ę, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk en ontwikkelt de meeste van hun artikelen zelf. Bijna alle artikelen hebben dan ook het ‘huismerk’ HEMA. Sinds 2017 heeft HEMA tevens een eigen matras in haar assortiment. HEMA vindt dat een¬†leuk en makkelijk¬†leven niet duur hoeft te zijn en verkoopt daarom goede artikelen voor een lage prijs. HEMA benadrukt er voor iedereen te zijn: voor jong en oud, arm en rijk, mannen en vrouwen. Deze visie trekken zij door in hun matrassen: het matras past voor iedereen: een zogenaamd¬†one fits all¬†matras.

Waar is het HEMA matras van gemaakt?

Sinds 2017 heeft HEMA naast al haar andere artikelen ook¬†matrassen¬†in haar assortiment. HEMA had al producten voor slapen, zoals pyjama’s maar nu gaan ze een stap verder, door ook matrassen aan te bieden. Het gaat om √©√©n one fits all matras, verkrijgbaar in verschillende maten. Het HEMA matras kopen is op dit moment enkel nog¬†via internet¬†mogelijk. Het¬†HEMA matras¬†is een schuimmatras met een bepaalde hardheid en is zowel geschikt voor buik-, zij-, als ook rug slapers. Het bijzondere aan het matras is dat het een¬†ventilerende hoes¬†heeft met antislip, de antislip zorgt ervoor dat het matras niet gaat schuiven tijdens het gebruik. Tijdens het slapen zweet je relatief veel, niet iedereen heeft hier evenveel last van, maar dankzij de ventilerende toplaag en ventilerende hoes kun je dit zweten verminderen. Als je veel zweet tijdens het slapen kun je hier ook wakker van worden tijdens de slaap, het HEMA matras verminderd dit. Het matras is geschikt voor alle bedden en ondergronden, wat het HEMA matras een veelzijdige alleskunner maakt. Je kunt dus overal lekker slapen!

Is het HEMA matras een goed matras?

Het HEMA matras maakt in haar matrassen gebruik van innovatieve materialen, die zich aanpassen aan de lengte, het gewicht en de slaaphouding van de slaper. Het matras bestaat uit vijf verschillende lagen, koudschuim zorgt voor een goede ondersteuning van het matras, terwijl de Airgocell laag ademend is om zweten tijdens slapen te verminderen. De opbouw van deze lagen zorgen ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten, maar je wél de juiste ondersteuning hebt. Naast dit staat HEMA bekend om kwaliteit, dit is bij dit matras niet anders. Het HEMA matras is ook getest door de Consumentenbond, echter kwamen zij niet als beste matras uit deze test. Het vertrouwen dat HEMA in haar matrassen heeft laten ze zien door maar liefst 10 jaar garantie en de 100 dagen proefslapen aan te bieden.

Waarom het HEMA matras kopen?

Op het HEMA matras kun je 100 dagen proefslapen, lekker in je eigen bed; bevalt het matras niet en kun je er niet zo lekker op slapen, dan kan je dit gratis terugsturen. Klanten die het HEMA matras graag in een winkel willen proberen, kunnen dit doen bij een groot aantal HEMA filialen, waar het matras is uit te testen. Op de matrassen zit een garantie van 10 jaar. Het retourneren van het matras is ook gratis!

Conclusie van het HEMA matras kopen

Een prima prijs-kwaliteitverhouding voor een goed ademend matras. Dankzij de vele ademende aspecten van het matras is het geschikt voor mensen die in bed veel zweten. HEMA geeft ook de mogelijkheid van 100 dagen proefslapen en 10 jaar garantie, dit geeft je meer zekerheid dat je ook daadwerkelijk goed op het matras kan slapen. Minpunt is dat het HEMA matras geen traagschuim bevat, waardoor het lichaamsgewicht in vergelijking met matrassen mét traagschuim wat minder goed over het matras wordt verdeeld.

Naar website

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ūü•á Beste Matrassen Top5 | Vind het beste matras!
Average rating:  
 0 reviews
7.5 Zeer goed

Zeer goed