Simba Hybrid


Sinds 2002 heeft Simba als doel om mensen van het beste matras te voorzien. Simba heeft 1 matras, genaamd de Simba Hybrid Op dit moment zijn er al meer dan 1 miljoen verkochte matrassen en worden er regelmatig tests uitgevoerd om het matras te verbeteren. Simba wordt zowel via het internet en in winkels verkocht en wordt aan huis geleverd. 

Wat is het beste matras van Simba?

Deze vraag heeft een makkelijk antwoord: Simba heeft één soort matras. De Simba Hybrid bestaat uit 5 lagen, namelijk uit een hypoallergeen laag, een laag voor verkoelende en zachte ondersteuning, springveren, visco-traagschuim en een ondersteuningsbodem. Het doel is om voor alle slaappatronen 1 matras te ontwikkelen, zodat het matras voor iedereen geschikt is. Naast het matras bieden ze ook nog een matrasbeschermer aan om ervoor te zorgen dat je matras schoon blijft. 

Is het Simba matras een goede kwaliteit matras?

De kwaliteit van¬†de¬†Simba¬†Hybrid¬†is goed voor een fijne nachtrust.¬†Dit in combinatie met een goede prijs zorgt ervoor dat het matras voor veel mensen toegankelijk is.¬†Het¬†is¬†een nadeel¬†dat‚ÄĮ Simba¬†maar 1 matras aanbiedt. Hierdoor hebben mensen weinig keuze. Hoe weet je of¬†het¬†matras dan doen bij je past? In¬†dit artikel leggen we uit waar je op moet letten en helpen we¬†je bij je zoektocht.¬†Maar let op, omdat Simba nooit tot Beste Matras is uitgeroepen door de Consumentenbond, is het soms moeilijk om het matras te vergelijken met andere¬†matrassen.

Het Simba Hybrid matras

Het Simba matras is 25cm dik en bestaat uit 5 verschillende lagen. Namelijk een hypoallergene ademend slaapoppervlak, een Simbatex, een laag met conische pocketveren (deze laag bestaat uit afzonderlijk verpakte pocketveren die meebewegen met je lichaam) , een traagschuimlaag en een laag koudschuim. Deze verschillende lagen zorgen ervoor dat het matras zich goed aanpast aan je lichaam. Ondanks de goede aanpassing van de 5 lagen, kan het Simba Hybrid wel als koud worden ervaren. Doordat het Simba Hybrid matras voornamelijk uit koudschuim bestaat, ventileert deze laag heel goed. Al is een goed ventilaterende matras niet zo voordelig voor in de winter. Omdat deze de warmte niet kan vasthouden.

Hoeveel kost het Hybrid Simba matras

De prijs van het¬†Hybrid¬†Simba matras is afhankelijk van¬†de¬†grootte vanmaat¬†van¬†¬†het¬†matras. Zo kost een¬†eenpersoonsmatras¬†van 90 x 200 cm ‚ā¨499¬†en een tweepersoonsmatras¬†van¬†200¬†x¬†200¬†cm¬†‚ā¨950.¬†Wanneer je een¬†Simba matras¬†wilt kopen kan je kiezen¬†voor de volgende betaalmethodes:¬†iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen.¬†Afterpay¬†is helaas¬†niet¬†mogelijk bij Simba matras.

Wat zijn de voorwaarden van een‚ÄĮSimba matras kopen?

Simba biedt de optie aan, om het matras 100 dagen uit te testen. Dit wordt ook wel de 100 nachten proefslapen genoemd. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop of er achter komen dat het matras toch nietsks voor jou is, dan is het mogelijk om het matras kosteloos te laten retourneren. Dit geeft mensen de tijd om het matras ruimschoots uit te proberen. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op het matras. In deze periode kunnen mensen het matras uitproberen. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld een nieuwe hoes aan te vragen vanwege een kapotte rits. Maar is het wel niet mogenlijk om het matras terugsturen, omdat ze het niet lekker vinden liggen.  Zowel het proefslapen als de garantie zijn services die je tegenwoordig bij vele bedrijven terug kan vinden.

Komt‚ÄĮSimba als beste matras uit de test?

Simba vraagt een goede prijs voor een kwalitatief prima matras, echter is het een nadeel dat ze maar 1 soort matras in het assortiment hebben. Aan echte specifieke vragen vanuit klanten kan daardoor niet volledig voldaan worden. Daarnaast is het matras nooit als beste uit de test gekomen, waardoor de kwaliteit nog niet goed vergelijkbaar is met andere matrassenmerken. Een groot pluspunt is daarentegen dat ze 100 dagen proefslapen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat de klant ruimte wordt geboden om te kijken of dit matras wel echt als het beste matras ervaren wordt door hem of haar. Wel is het jammer dat de klant al direct moet betalen voor de matras, omdat er geen optie is om achteraf te betalen.

Simba’s customer service

Net zoals vele¬†andere¬†slaap innoverende bedrijven, biedt Simba¬†zowel gratis levering als retour,¬†een proefperiode van 100 nachten & 10 jaar garantie aan binnen hun service.¬†Wat¬†ervoor¬†zorgt dat het online shoppen compleet zorgeloos¬†& zonder risico‚Äôs¬†kan verlopen.¬†Door hun samenwerking¬†met¬†UPS¬†zijn er wel enkele beperkingen. Zo¬†levert USP niet tot in de kamer, maar enkel tot de voordeur.¬†Ook is er¬†geen mogelijkheid om je matras in het weekend te laten leveren.¬†Verder is¬†er geen extra optie waarbij de klant kan kiezen¬†om hun oude matras te laten ophalen.¬†Al geeft Simba naast hun levering¬†service wel de mogelijkheid om¬†gespreid af te¬†betalen, met¬†een renteloos krediet vanaf ‚ā¨150.

Naar de website

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ūü•á Beste Matrassen Top5 | Vind het beste matras!
Average rating:  
 0 reviews
8.3 Goed

Goed