VADERDAG SALE - TOT 55% KORTING
HERFST DEAL: TOT 50% KORTING 🍂🍃🍁
De Emma Sleep Hybrid matras is door ons gekozen als het beste matras van 2023.
Bekijk dit matras
Ga terug

Een matras kiezen.. Help!

5
min

Een matras kiezen dat bij je past kan een hele onderneming zijn. Wij helpen je graag op weg, zodat een goede matras kopen wat makkelijker wordt en je een matras kiest waar je heerlijk op kunt slapen en deze bij je lichaam en slaaphouding past.

Winnaar matrassentest 2024

De Emma Hybrid Matras is met een score van 9,0 als beste uit onze matrassentest gekomen:

TOP5 TEST WINNAAR MET HOGE KORTING!
Emma Hybrid II Adjustable Matras
Emma Hybrid II Adjustable Matras
Langdurig comfort, dankzij de innovatieve veerkern
Ideale drukverdeling voor perfecte ondersteuning
Onafhankelijke instelbaarheid aan beide zijden voor jouw gewenste hardheid
100 nachten proefslapen
Gratis verzending & retour
9.0
45% + 10% EXTRA KORTING MET CODE TOP5MATRAS10
Shop met korting bij Emma Sleep

Bekijk onze Emma matras review.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

@gmail.com

  • jhuhhij
hfuihhh

1. Bepaal je budget

Stap 1 bij het bepalen welk matras geschikt is voor jou is het vaststellen van een budget. Matrassen kunnen namelijk enorm verschillen in prijs. Je hebt matrassen van nog geen €200,- , maar ook matrassen van meer dan €2000,-. Stel dus voor jezelf eerst vast hoeveel je eigenlijk wilt uitgeven aan je matras. Heb je een beperkt budget of geef je liever niet te veel geld uit aan een matras? Dan kan je beter een matras kiezen die wat eenvoudiger is, met minder lagen, of kies voor een gerecycled matras. Je krijgt dan een gerecycled kwaliteitsmatras waar maar een korte periode op geslapen is. Heb je een normaal budget tot je beschikking, dan raad ik je aan te investeren in een nieuwe matras, dat goed uit matras tests komt, zoals bijvoorbeeld de tests van de Consumentenbond of de test op onze eigen top5matrassen website.

2. Bepaal het materiaal van de matras

Met het bepalen van je budget bepaal je eigenlijk ook meteen uit welke materialen je matras moet bestaan. Er zijn bijvoorbeeld mensen die per se op een latex matras willen slapen. Of mensen die graag willen dat er paardenhaar verwerkt is in hun matras. Voor deze 'speciale' matrassen betaal je over het algemeen wel meer dan voor 'gewone' matrassen.

Van de gangbare materialen is een pocketveren matras meestal de goedkopere optie. Dit komt vooral omdat een matras met pocketveren goedkoper te fabriceren is en omdat pocketveren minder lang meegaan. Ook vertonen pocketvering matrassen eerder kuilvorming dan bijvoorbeeld een matras met een basis van koudschuim.

Zoek je een matras dat geschikt is voor de meeste mensen, dan kom je vaak uit bij een schuimmatras. Maar ook een schuimmatras kan verschillende samenstellingen hebben. Je hebt namelijk koudschuim matrassen, traagschuim matrassen of matrassen met een samenstelling van verschillende lagen. Het liefst heb je een schuimmatras met verschillende lagen schuim die zich goed aanpast aan je lichaam. Niemand ligt echt stil in zijn slaap en in het beste geval moet je dus ook een matras kiezen dat geschikt is voor rugslapers, zijslapers en buikslapers.

3. Matrassen vergelijken

Heb je een budget bepaald en bedacht uit welke materialen je matras moet bestaan? Ga dan matrassen vergelijken! Dit kan op de eerder genoemde matras tests van Consumentenbond en Top5matrassen. Vergelijk niet alleen de verschillende matrassen, maar ook de verschillende voorwaarden die de merken je bieden. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat je mag proefslapen op een matras. Mocht de matras toch niet bevallen, kan je het dan terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort? Wat zijn de garantievoorwaarden? Hoe zit het met bezorging? Allemaal dingen waar je verschillende matrassen zeker op moet vergelijken.

4. Matrastest door jouzelf: proefslapen!

Dit brengt ons ook gelijk bij de laatste stap. Als je de matras gekocht hebt, ga deze dan uitgebreid testen. Slaap er minimaal 3 tot 5 weken op voordat je een oordeel velt. De meeste lichamen moeten toch een paar weken wennen aan een nieuwe matras. Dus als je de eerste week niet lekker ligt, dan kan dat na twee weken wel helemaal anders zijn. Neem de tijd!

Veel succes met het kiezen en kopen van de beste matras!

Klaar om een nieuwe matras te kiezen?

Top 5 Beste Matrassen →

Waarom kun je ons vertrouwen?

In Qui
Ratione Saepe Quaerat Consectetur
Et Nesciunt Repudiandae Non
Et Doloremque Rerum
Facere Aliquam
Nu met 40 % + 10% extra korting met de code  TOP5MATRAS10
Ga naar de website van Emma Sleep