VADERDAG SALE - TOT 55% KORTING
HERFST DEAL: TOT 50% KORTING 🍂🍃🍁
De Emma Sleep Hybrid matras is door ons gekozen als het beste matras van 2023.
Bekijk dit matras
Ga terug

Matrassen vergelijken

5
min

Een goede matras kopen is natuurlijk niet iets wat je even snel doet. Je moet er immers toch een flinke tijd op slapen! Het is dus de moeite waard om je in matrassen en eigenschappen te verdiepen en matrassen te vergelijken. Maar waar begin je met het vergelijken van matrassen? Er zijn zo veel soorten matrassen. Hoe vind je dan de beste matras? Elke matras is anders en beschikt vaak weer over andere eigenschappen dan de andere matrassen. Bekijk in de volgende stappen hoe je het beste matrassen kunt vergelijken.

Winnaar matrassentest 2024

De Emma Hybrid Matras is met een score van 9,0 als beste uit onze matrassentest gekomen:

TOP5 TEST WINNAAR MET HOGE KORTING!
Emma Hybrid II Adjustable Matras
Emma Hybrid II Adjustable Matras
Langdurig comfort, dankzij de innovatieve veerkern
Ideale drukverdeling voor perfecte ondersteuning
Onafhankelijke instelbaarheid aan beide zijden voor jouw gewenste hardheid
100 nachten proefslapen
Gratis verzending & retour
9.0
45% + 10% EXTRA KORTING MET CODE TOP5MATRAS10
Shop met korting bij Emma Sleep

Bekijk onze Emma matras review.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

@gmail.com

  • jhuhhij
hfuihhh

1. Soorten matrassen

Er zijn een aantal soorten matrassen te onderscheiden. Zo heb je polyether matrassen, traagschuim matrassen, pocketvering matrassen, koudschuim matrassen, latex matrassen en binnenvering matrassen. Misschien weet je al uit ervaring welk van deze matrassen je fijn vindt. Misschien wil je juist eens wat anders proberen. Verdiep je in dat geval kort in de verschillen tussen deze matrassen. Op dit moment zijn de combinatiematrassen van koudschuim en traagschuim erg populair, omdat deze zorgen voor een goede combinatie van comfort en ondersteuning.

2. Matrassentest als basis

Maar welk van de soorten matrassen past nu het beste bij jou? De beste matras voor jou is de matras, dat jou de beste ondersteuning en tegelijkertijd comfort geeft. De enige manier om er achter te komen welke matras dat is, is de matras testen (zie proefslapen punt 5). Maar: gelukkig zijn er ook matrassentests, die jou heel wat werk uit handen nemen en matrassen al op comfort en ondersteuning getest hebben.Deze matrassentests zijn de ideale basis om matrassen met elkaar te vergelijken

3. Matrassen vergelijken in stappen

Omdat er dus zoveel matrassen zijn, dat je door de bomen het bos niet meer ziet, begin je gewoon bij het bekijken van een matrassen test. Dat kan op deze website van top5matrassen.nl en ook bij de Consumentenbond, die elk jaar weer de beste matras kiest. Hierdoor heb je al een goede basis om te beginnen - je hebt bijvoorbeeld 5 matrassen die je kunt vergelijken en waar je uit kunt kiezen welke het beste bij jou past.

4. Eisen waar je matras aan moet voldoen

Nu je een basis hebt van matrassen die goed uit de test zijn gekomen en deze met elkaar aan het vergelijken bent, is het de kunst uit deze beperkte selectie te gaan kiezen. Om de matrassen nog beter te vergelijken, is het goed om je af te vragen of er bepaalde eisen zijn waaraan jouw matras moet voldoen. Misschien wil je dat de matras een bepaalde hoogte heeft. Of weet je uit ervaring dat je een medium matras de fijnste vindt. Vergeet hierbij ook niet te denken aan de voorwaarden: waarschijnlijk wil je geen verzend- en evt. retourkosten betalen. Het is ook verstandig om erin mee te nemen, wat voor voorwaarden de matrasverkoper heeft rondom proefslapen. Door jouw belangrijkste punten op een lijstje te zetten en bij het vergelijken van de matrassen te houden, vallen er mogelijk toch weer een aantal matrassen af en kun je besluiten welke matras uiteindelijk het beste bij je past!

5. In een winkel kopen of matras online bestellen?

Als je hebt besloten welke matras voor jou de beste is, kun je tot aanschaf overgaan. Het is daarbij belangrijk om na te denken of je de matras in een winkel wilt kopen, of de matras online wilt bestellen. Bij sommige merken heb je geen keuze en kun je alleen online bestellen. Dat is geen probleem, omdat je meestal kunt proefslapen op de matras en vaak kosteloos kunt retourneren als het niet de beste matras voor jou is.

Klaar om een nieuwe matras te kiezen?

Top 5 Beste Matrassen →

Waarom kun je ons vertrouwen?

In Qui
Ratione Saepe Quaerat Consectetur
Et Nesciunt Repudiandae Non
Et Doloremque Rerum
Facere Aliquam
Nu met 40 % + 10% extra korting met de code  TOP5MATRAS10
Ga naar de website van Emma Sleep