Emma Hybrid Matras
  • ConstantCOOL - nieuwe natuurlijke koelingstechnologie
  • Consumentenbond Testwinnaar Matras
  • Optimale luchtcirculatie door combinatie schuim en pocketveren
  • 100 nachten proefslapen
  • Geschikt voor alle lichaamstypen
  • Gratis verzending & retour

Emma Hybrid Matras Review

De best geteste matras door de Consumentenbond én ook nog eens de meest bekroonde pocketveringmatras in Europa. De Emma Hybrid Premium Matras is het eerste pocketveringmatras die het merk Emma in Nederland op de markt heeft gebracht en deze matras wordt zeer goed ontvangen door de consument. Het is een pocketvering matras met een totale hoogte van 25cm. Bovendien bestaat de Emma Hybrid Matras, in tegenstelling tot andere matrassen in deze categorie, uit 5 lagen plus een afritsbare hoes. Dit bewijst al het onderzoek en de technologie achter deze pocketveringmatras.


Matras samenstelling van Emma Hybrid

Eerste laag: 2 cm dikke laag Airgocell-schuim. Deze nieuwe technologie past zich perfect aan alle lichaamstypen en ontlast de belangrijkste drukpunten van schouders en heupen. Het Airgocell-schuim heeft open poriën die een zeer goede luchtcirculatie mogelijk maken.

Tweede laag: 2 cm dikke laag visco-elastisch schuim. Deze laag verhoogt het aanpassingsvermogen van de matras aan verschillende lichaamstypes. Dit materiaal werd in de jaren 70 door NASA ontwikkeld voor hun astronauten omdat het materiaal terug kan keren naar de oorspronkelijke positie en de druk kan verlichten die de astronauten zouden kunnen ondervinden bij het opstijgen in het ruimteschip. Bij deze pocketveringmatras maakt dit materiaal het mogelijk om de hele nacht comfortabel te slapen, in verschillende posities.

Derde laag: 2 cm dikke laag HRX-schuim. De belangrijkste functie van deze laag is om stabiliteit te geven aan de eerste en tweede laag. Daarnaast ontlast het ook drukpunten en dient het als basis voor een goede ondersteuning van de wervelkolom.

Vierde laag: 12 cm dikke laag pocketveren. Deze laag is het belangrijkste verschil tussen de Emma Original visco-elastische matras en de Emma Hybrid Premium pocketveringmatras. Het zijn individuele pocketveren, die ervoor zorgen dat elke veer onafhankelijk beweegt en niet als één geheel. Omdat elke veer afzonderlijk beweegt, zorgt dit voor een unieke slaaponafhankelijkheid. Dit maakt deze Emma matras bijzonder geschikt voor co-slapers en/of mensen die veel bewegen tijdens de slaap. Bovendien zorgt deze laag voor een uitzonderlijke luchtcirculatie, waardoor vocht en warmte zich niet kunnen ophopen in de matras.

Tijk: De hoes van deze matras is gemaakt van een speciale thermoregulerende vezel die vocht absorbeert en nachtelijk zweten voorkomt. Bovendien is de onderzijde van de hoes voorzien van een anti-slip stof, waardoor deze geschikt is voor elk type bodem. Ook is de Emma Hybrid matrashoes heel gemakkelijk te verwijderen en kan hij in de wasmachine worden gewassen. Tot slot heeft hij aan beide zijden handgrepen, waardoor hij gemakkelijk te dragen is.

 


Profiteer van onze exclusieve kortingsvoucher Top5Emma en shop met 5% extra korting in de online shop van Emma

Bezoek de website


Matras-analyse

Laten we beginnen met te zeggen dat de Emma Hybrid matras een van de beste matrassen met veren op de markt is, en gezien de concurrerende prijs, is het uitstekend waar voor je. Er is een reden waarom het merk Emma meer matrassen online verkoopt dan elk ander matrassenmerk in Europa.

Duurzaamheid

Colchón Emma Hybrid Premium

De Emma Hybrid Premium matras is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals Airgocell schuim of HRX koudschuim, en extra sterke materialen zoals pocketveren, die zorgen voor een lange levensduur van het product. Deze matras zal jarenlang zo goed als nieuw blijven.

Bovendien is het merk Emma begaan met de consument en biedt het een garantie van maar liefst 10 jaar en een proefperiode van 100 nachten, zodat de klant de matras kan uitproberen en gratis kan terugsturen als hij niet overtuigd is.

Aanpasbaarheid

De Emma Hybrid Premium matras heeft een zeer goed aanpassingsvermogen dankzij de lagen Airgocell en visco-elastisch schuim. Deze innovatieve materialen zorgen voor een perfecte ontlasting van drukpunten zoals de schouders en de heupen. Alles wijst erop dat je na het slapen op de Emma Hybrid matras wakker wordt zonder rugpijn of ongemak, en met meer energie om de dag te beginnen.

Ademend vermogen

Normaal gesproken hebben pocketveringmatrassen een goed ademend vermogen en dat is ook het geval bij de Emma Hybrid matras.

Door de combinatie van pocketvering, Airgocell, traagschuim met open poriën en de speciale thermoregulerende vezelhoes kan de lucht vrij door de matras stromen. Dankzij deze technologie helpt deze Emma matras overtollige warmte en vocht af te voeren.

Onafhankelijkheid van het bed

Deze factor is belangrijk voor mensen die met z’n tweeën slapen of veel bewegen tijdens de nacht. Een goede puntelasticiteit is de sleutel tot een perfecte onafhankelijkheid van het bed.

In dit geval heeft de Emma Hybrid matras een uitstekende slaapautonomie. De Emma pocketveren zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zo geplaatst dat beweging in één deel van het bed niet wordt overgedragen op de hele matras.

Extra’s

Bovendien heeft de Emma Hybrid matras handgrepen aan de zijkant voor gemakkelijk transport. En de hoes is afneembaar zodat deze thuis in elke wasmachine gewassen kan worden. Jouw matras ziet er altijd zo goed als nieuw uit.


Verdict

Deze pocketveringmatras is een matras van zeer hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het geheim achter deze matras is de jarenlange research, die samen met een sterke investering in productontwikkeling, een eerste klas matras mogelijk maakt. De hoogwaardige materialen zorgen voor een uiterst comfortabele matras die lang meegaat.

Tot slot kunt je het vinden op hun website en het kopen met 5% extra door gebruik te maken van onze exclusieve coupon TOP5EMMA.

Mocht een springmatras niet bevallen, dan kun je hier reviews bekijken van de Emma o2, de traagschuimmatras van het zelfde merk. 

 

Profiteer van onze exclusieve kortingsvoucher TOP5EMMA en shop bij Emma’s online shop met een extra korting van 5%

Bezoek de website