Mline Cool Motion Matras

  • Matras bestaat uit 3 lagen
  • Eco-friendly Lyocell tijk
  • Personaliseerbaar
  • Gratis verzending
7.8
●●●●○
3e Plaats

M Line Matras Review

 

M Line is een matrassenmerk die in 2001 is opgezet. Naast de M Line matrassen worden er ook kussens, boxsprings, en andere accessoires aangeboden. De producten van M Line zijn niet op hun eigen website te koop, maar zijn wel beschikbaar op vele verkooppunten in Nederland zoals Beter Bed, en via deze winkels zijn de matrassen ook online verkrijgbaar. De matrassen die M Line aanbiedt zijn van een hogere prijsklasse dan gemiddeld. Alle M Line matrassen hebben de naam Slow Motion, en bestaan allemaal uit twee belangrijke onderdelen: innovatief visco-elastisch schuim in combinatie met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel).

Welke M Line matrassen zijn er?

Op dit moment zijn er zeven verschillende M Line matrassen in hun assortiment. Al deze matrassen beschikken over het visco-elastisch schuim en de Slow Motion gel. Het visco-elastisch schuim ervoor dat het matras zich precies naar het lichaam gaat vormen, wat zorgt voor goede ondersteuning en drukverdeling. De Slow Motion gel zorgt voor een opencelstructuur, wat zorgt voor goede ventilatie van het matras. Hiernaast hebben zes van deze Slow Motion matrassen allemaal hun eigen speciale onderdelen die het matras passend maken voor elk slaap type. De namen van deze matrassen zijn Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7, en 8.

Is het M Line matras een goed matras?

De vele soorten matrassen kunnen best wat verwarring opwekken wanneer je op matrassenjacht bent. Om de verschillen tussen de zes matrassen zo goed mogelijk uit te leggen, worden deze Slow Motion matrassen in drie segmenten verdeeld. De Slow Motion 3 en 4, de Slow Motion 5 en 6, en de Slow Motion 7 en 8. Zo beschikken de Slow Motion 3 en 4 allebei over geprofileerd schuim voor een goede ondersteuning, een Clima Support laag voor optimale ventilatie, en verschillende insnijdingen in de toplaag, zodat de druk goed over het matras wordt verdeeld. De Slow Motion 5 en 6 zijn van de HYBRID Series en beschikken over een 7-zone pocketvering, wat zorgt voor een hoog comfort matras en soepele draaibewegingen in bed. De premium matrassen van M Line HYBRID series zijn de Slow Motion 7 en 8. Deze beschikken over de nieuwste technieken, waaronder speciale schuimbollen die zorgen voor optimale mobiliteit tijdens het slapen.

Dit matras is goed te vergelijken met bijvoorbeeld de Emma Hybrid. Beide vertonen een ventilatievriendelijke technologie en zijn goede opties voor een pocketveringmatras (hoewel Emma iets gunstiger geprijsd is). De Sensation matras van Tempur is ook een redelijke optie in het luxere segment die met de M-Line vergeleken kan worden. Toch zou de prijs sommige consumenten kunnen afschrikken.

Waarom het M Line matras?

De verschillen tussen de twee matrassen die hier samen boven zijn vernoemd zijn de bovenste lagen van het visco-elastisch schuim. Om het simpel te zeggen: de Slow Motion 3, 5 en 7 hebben een stevige visco-elastische schuimlaag, en de Slow Motion 4, 6 en 8 een zachte. Zo is er een versie voor het matras voor elke slaapvoorkeur! Daarnaast is er nog een zevende matras, genaamd Slow Motion You. Dit matras kan door de klant zelf aangepast worden, waardoor deze aan het lichaam en de wensen van de klant zal voldoen. Deze zijn natuurlijk ook voorzien van het visco-elastisch schuim en de Slow Motion Gel.

De M Line matrassen die online bij Beter Bed worden besteld, worden gratis thuis bezorgd. Op een groot deel van de (maar zeker niet alle) matrassen is er een uitprobeergarantie (ofwel proefslapen). De meeste M Line matrassen mogen voor 100 nachten worden uitgeprobeerd. Maar let op: dit geldt niet voor alle maten en soorten. Lees dus goed voordat je een matras besteld. Je moet dus zeker weten dat je een M Line matras wilt hebben voordat je er één aanschaft.

Conclusie van het M Line matras kopen

M Line biedt goede kwaliteit matrassen door middel van uitvoerige testen en innovatieve oplossingen. Met name de premium matrassen – de Slow Motion 7 en 8 – beschikken over de nieuwste technieken die goede ondersteuning en ventilatie bieden, en drukverlagend vermogen hebben. Toch kunnen de vele verschillende soorten matrassen verwarrend zijn voor mensen en weten ze niet precies welk matras nou het beste bij hun past. Daarnaast zorgen de TUV en TNO testen ervoor dat duurzaamheid gegarandeerd is. De laag van visco-elastisch schuim in combinatie met de Slow Motion Gel maken de matrassen uniek en van hoge kwaliteit.

Naar website

Winnaar matrassentest 2022

De Emma Hybrid Matras is met een score van 9,0 als beste uit onze matrassentest gekomen: 

  • Winnaar Consumentenbond Matrassentest 2022
  • Geschikt voor alle lichaamstypen
  • ConstantCOOL – nieuwe natuurlijke koelingstechnologie
  • Optimale luchtcirculatie door combinatie schuim en pocketveren
  • 100 nachten proefslapen
  • Gratis verzending & retour
Emma Hybrid matras voor rugslapers

Bekijk Emma Hybrid Matras → 

Beste matrassen 2022 →

De Emma Hybrid Matras is met een score van 9,0 als beste uit onze matrassentest gekomen. Bekijk onze Emma matras review.