VADERDAG SALE - TOT 55% KORTING
HERFST DEAL: TOT 50% KORTING 🍂🍃🍁
De Emma Sleep Hybrid matras is door ons gekozen als het beste matras van 2023.
Bekijk dit matras
Ga terug

Wat is het beste matras bij rugklachten?

5
min

We staan er vaak niet bij stil, maar je matras kan een belangrijke rol spelen bij de rugklachten die je hebt. Rugklachten ontstaan vaak door een verkeerde houding en als je bedenkt dat je gemiddeld zo´n 8 uur in slaaphouding doorbrengt, is het eigenlijk meteen duidelijk waarom een goed matras zo belangrijk is! Krijg je niet de juiste ondersteuning voor je rug, dan worden met name de zogenaamde tussenwervelschijven te zwaar belast en sta je met pijn op. Je kunt dus rustig stellen dat de juiste ondersteuning van je rug cruciaal is!

Winnaar matrassentest 2024

De Emma Hybrid Matras is met een score van 9,0 als beste uit onze matrassentest gekomen:

TOP5 TEST WINNAAR MET HOGE KORTING!
Emma Hybrid II Adjustable Matras
Emma Hybrid II Adjustable Matras
Langdurig comfort, dankzij de innovatieve veerkern
Ideale drukverdeling voor perfecte ondersteuning
Onafhankelijke instelbaarheid aan beide zijden voor jouw gewenste hardheid
100 nachten proefslapen
Gratis verzending & retour
9.0
45% + 10% EXTRA KORTING MET CODE TOP5MATRAS10
Shop met korting bij Emma Sleep

Bekijk onze Emma matras review.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

@gmail.com

  • jhuhhij
hfuihhh

Een te harde matras

Lig je op een te harde matras dan krijgen jouw schouders te weinig ruimte om voldoende in de matras weg te zakken. Daardoor worden met name de nekwervels en schouders te zwaar belast.

Een te zachte matras

Een te zachte matras daarentegen, zorgt er voor dat je je bekken kantelt, waardoor het risico op 'doorhangen' bestaat. Dit is zeker voor zijslapers een grote belasting voor de onderrug!

Wat is de beste matras als je rugklachten hebt

Je kunt een matras test, bijvoorbeeld de test op deze site of die van de Consumentenbond, als basis nemen en deze matrassen vergelijken op een aantal punten die in het algemeen belangrijk voor jou zijn. Mogelijk heb je een voorkeur voor bepaalde materialen (een matras met een combinatie van koudschuim en traagschuim biedt bijvoorbeeld een goede balans tussen ondersteuning en comfort) of mogelijk vind je een bepaalde service erg belangrijk. Het is zeker met rugklachten aan te raden een matras te kopen waarop je 100 dagen kunt proefslapen. Let er bij het testen van de matras op dat je rug als je op je zij ligt een mooi rechte horizontale lijn vormt. Is dat het geval en merk je na 3 à 4 weken dat je rugklachten afnemen (deze tijd heeft je lichaam nodig om aan een nieuwe matras te wennen), dan heb je het beste matras voor jouw rug te pakken!

Klaar om een nieuwe matras te kiezen?

Top 5 Beste Matrassen →

Waarom kun je ons vertrouwen?

In Qui
Ratione Saepe Quaerat Consectetur
Et Doloremque Rerum
Et Nesciunt Repudiandae Non
Facere Aliquam
Nu met 40 % + 10% extra korting met de code  TOP5MATRAS10
Ga naar de website van Emma Sleep